Despre noi

Delphi srl importă și comercializează echipamente de scufundare încă din 1994!
Pentru orice detalii vă rugăm să ne contactați.


Delphi srl
Nr. Reg. Com.: J13/2946/16.08.1994, C.U.I.: RO 6115964, capital social: 200 lei
IBAN: RO48 BACX 0000 0030 0601 5000 – Unicredit Bank Constanţa
RO33 TREZ 2315 069X XX00 3235 – Trezoreria Constanţa


Confidențialitate:

  • Delphi srl respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale persoanelor care accesează domeniul divingdelphi.ro;
  • Delphi srl, garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin divingdelphi.ro dar nu își poate asuma responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale programelor informatice pe care le utilizează și care sunt furnizate de firme terțe. Deși Delphi srl a luat măsuri de securitate pentru a preveni pierderea datelor (backup-uri periodice), utilizarea necorespunzătoare și accesul neautorizat, nu se poate garanta securitatea absolută a datelor transferate pe internet.
  • Delphi srl nu transferă date personale identificabile nimănui cu excepția autorităților statului român în cazul când acest lucru este solicitat cu temei legal. Serverele pe care este găzduit domeniul divingdelphi.ro sunt protejate de acces neautorizat fizic sau la distanță (conexiuni remote), fiind instalate în incinte adecvate din punct de vedere tehnic și al securității.
  • Delphi srl  depune toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate.